Boom Blox 2 på vei?

Mer klosser og eksplosjoner

EA skal visstnok ha begynt på en oppfølger til Spielbergs spillprosjekt.

Du har kanskje aldri hørt om EAs Blueprint-avdeling, og det er ikke så merkelig gitt omstendighetene rundt det. De ble aldri offentlig kunngjort av EA, og ble lagt ned forrige gang spillgiganten var ute med slaktekniven.

Ødeleggelse til forlystelse i det første Boom Blox.

Ifølge Variety hadde dette ukjente studioet på et tidspunkt ansvaret for EAs Spielberg-prosjekter, og skulle produsere dem etter en ny utviklermodell. Denne modellen skulle redusere de høye kostnadene spillutvikling ofte medfører, og skulle klare dette ved hjelp av moderne kommunikasjonsmidler.

Tanken var å la mang små grupper og individer jobbe med et prosjekt fra forskjellige steder uten å måtte samle alle i et lokale. Siden Blueprint ble lagt ned litt over et år etter det ble grunnlagt kunne man kanskje tro at EA hadde oppgitt denne modellen, men minst ett spill under utvikling hos spillgiganten skal visstnok benytte denne modellen.

Dette prosjektet er ifølge Varietys kilde en oppfølger til gåteløsningspillet Boom Blox. Utviklingen ledes fra EAs Los Angelses-studio, men folk over hele verden skal være involvert.

Det første Boom Blox handlet hovedsakelig om å velte og sprenge tårn bygd opp av klosser. Det fikk en lunken mottakelse her på Gamer.no, og vår anmelder mente spillet bød på grei underholdning, men var for enkelt til å vekke noen større entusiasme.

Tilstanden til de andre Spielberg-prosjektene er foreløpig uviss, men EA forsikrer om at alt er i sin skjønneste orden.

Siste fra forsiden