Booster-pakke til Battlefield 2142

Worthplaying har informasjon om Battlefield 2142: Northern Strike, den første "booster"-pakken til Battlefield 2142.

Battlefield 2142: Northern Strike er en "booster"-pakke til Digital Illusions populære skytespill, Battlefield 2142. Her foregår handlingen i de nordlige delene av det kalde Europa, hvor den pan-asiatiske koalisjonen har bygd opp en rekke hemmelige baser i fraflyttede byer. Nå vil de europeiske styrkene presse PAC tilbake, og resultatet er selvsagt massevis av kamp i ekte Battlefield-stil.

Battlefield 2142

Pakken kommer med tre nye kart; Port Bravia, som foregår høyt oppe i alpene, Bridge at Remagen, som foregår på samme sted som det kjente slaget under andre verdenskrig, og Liberation of Leipzig, hvor restene av denne tyske byen må frigjøres fra PAC-styrkene.

Northern Strike gir oss også tilgang på to nye kjøretøy, nemlig IFV Goliath, en tung og treg, men ekstremt kraftig, krigsmaskin kun tilgjengelig for EU, og det raske svevekjøretøyet IFV Speeder, som kun er tilgjengelig for PAC-styrkene. Den nye Titan-modusen fra BF 2142 er tilgjengelig på to av kartene, og for første gang i urbane omgivelser.

Dessuten loves vi ti nye opplåsbare gjenstander og ti nye medaljer. Lanseringen vil finne sted til våren. Mer informasjon finner du hos Worthplaying, som ser ut til å ha fått fatt i en tidlig kunngjøring fra EA.

Siste fra forsiden