Borgerkrigsspill fra Matrix Games

Matrix Games tar oss med til den amerikanske borgerkrigen i Forge of Freedom, et strategispill fra utviklerne av Crown of Glory.

Den amerikanske strategispillutgiveren Matrix Games har kunngjort at de vil gi ut Forge of Freedom fra Western Civilization Software, utviklerne bak Crown of Glory. Forge of Freedom er et turbasert strategispill som omhandler den amerikanske borgerkrigen, og gir oss en sjanse til å oppleve konflikten fra begge sider.

Spillerne får kontroll over både militære, økonomiske og diplomatiske aspekter, og det fortelles at systemet for diplomati og økonomi har blitt strømlinjeformet siden Crown of Glory. Et av de diplomatiske målene blir å prøve å få europeiske stater til å se situasjonen fra din side, slik at de vil støtte deg eller bestemme seg for intervensjon i krigen.

Ellers loves vi over 1000 historiske generaler, at jernbaner, elver og byer spiller viktige strategiske roller, at du må hanskes med valg (både i de individuelle statene og på føderalt plan) og at guvernørene i de ulike statene vil stille krav og dynamisk endre sin oppfatning av deg og lederstilen din basert på det som skjer.

Lanseringen av Forge of Freedom vil finne sted senere denne sommeren. Det er uklart om vi får se spillet i butikkene - Crown of Glory har nylig fått en europeisk butikklansering takket være Black Bean, men det er ikke kunngjort noe slikt for Forge of Freedom.

Siste fra forsiden