Demo: Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth

Bråk på kontoret

Som forgjengeren får det kommende DS-spillet en demo på PC.

Capcoms advokatspill Phoenix Wright: Ace Attorney gav pek-og-klikk-sjangeren litt sårt tiltrengt oksygen da den ble lansert i Vesten for noen år siden. Siden den gang har vi fått tre oppfølgere hvor målet er å forsvare uskyldige mistenkte mot slemme og ofte skruppelløse aktorer.

Edgeworth møter gamle kjente

Det ferskeste tilskuddet til serien gir oss et nytt perspektiv. Denne gangen får vi spille som en av aktorene fra de tidligere spillene, nærmere bestemt den før så nådeløse Miles Edgeworth. Han har myknet litt etter de mange møtene med rivalen Phoenix Wright, og er nå mer opptatt av å finne sannheten enn å kun få dømt mistenkte.

Til forskjell fra forgjengerne foregår ikke Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth i rettsalen, men på diverse åsteder. Edgeworth må samle ledetråder og kombinere dem gjennom det nye logikksystemet. Når han finner ledetråder som passer sammen blir de til bevismateriale, som han så kan bruke til å oppdage feil ved åstedet eller konfrontere mistenkelige personer.

Ace Attorney Investigations slippes eksklusivt på DS i februar, men du trenger ikke vente så lenge med å teste Capcoms åstedssimulator. I likhet med forgjengeren, Apollo Justice: Ace Attorney, har de laget en Flash-demo til PC, og den er nå sluppet på nettet.

I demoen får vi en smakebit på spillets første sak. Et mord blir begått på Edgeworths eget kontor, og sammen med sin smått inkompetente partner Dick Gumshoe må han samle ledetråder og avklare nøyaktig hva som har skjedd. Som vanlig for serien er tonen lett og humoristisk, selv om det ligger et lik på gulvet.

Demoen er foreløpig eksklusiv for Gamespot.

Siste fra forsiden