Brat Designs kunngjør SOLAR

Skaperne av Breed har nå fortalt at de jobber med et nytt skytespill. Spillet skal hete SOLAR, og etter den foreløpige beskrivelsen å dømme er det inspirert av Battlefield 1942 og Unreal Tournament.

Spillet er et førstepersons skytespill satt i et futuristisk miljø. Handlingen foregår på jorden, månen og planeten Mars, og følger konflikten mellom Eastern Collective DEmocracy (ECD) og United Western Alliance (UWA). Etter hundreår med krig er jorden ikke mer enn en utbrent slagmark, og månen har blitt til en stor fyllplass. Mars er delvis terraformet og også den røde planeten er merket av den bitre konflikten.

Spillet tillater både enspiller og flerspiller, og kampene foregår på store og åpne kart. I flerspiller kan opp til 32 mennesker spille mot hverandre. Enspillerdelen foregår på de samme kartene, men her er er de menneskelige motstanderne erstattet med botter (slik som i UT-serien og Battlefield 1942).

Spillets to fraksjoner har ulike våpen og kjøretøy, og spillet er lagt opp til at konflikten kan foregå på landjorda, havet og i lufta. Spillmiljøene er interaktive, og bygninger er fullstendig ødeleggbare. Spillet inneholder flere ulike typer værforhold (tåke, snø og veldig sur nedbør) som spillerne må ta hensyn til.

I tillegg til de to fraksjonene inneholder spillet en hær med levende døde kalt Necro. Disse soldatene har kommet tilbake til en form for liv etter å ha blitt utsatt for giftige avfallsprodukter fra årtider med kjemisk, biologisk og kjernefysisk krigføring. Necro-soldatene er en trussel mot begge sider, men kan være en nyttig ressurs hvis en av fraksjonene får kontroll over dem.

I forhold til flerspillermoduser kan spillet skryte av over 14 ulike spillmåter, og de fleste av disse er lagbaserte. Disse inkluderer "assault", "vip escort", "rescue" og "search and destroy". Spillet kommer naturligvis med en rekke mer vanlige modus, som "deathmatch", "capture the flag" og "last man standing".

Når det gjelder utgivelsen, så er det eneste som er kjent at spillet kommer til PC. Hvem som skal utgi spillet og når det kommer er ikke klart.

Siste fra forsiden