Bravely Default-skaperen lager nytt rollespill for Nintendo Switch

Square Enix har vist frem litt mer av Octopath Traveler.

Under forrige ukes presentasjon av Nintendo Switch fikk vi et lite glimt av et nytt rollespill fra Square Enix, kalt Octopath Traveler. Bortsett fra at det kommer til Switch-konsollen vet vi veldig lite om selve spillet, men Square kan bekrefte at det er Bravely Default-studioet Asano Team som står bak utviklingen.

De første bildene av Octopath Traveler viser blant annet spillets kampsystem.
Square Enix
Det blir nok enda en stund til vi får prøve Octopath Traveler.
Square Enix

Studioets nylig opprettede Facebook-side publiserte mandag noen bilder som viser prosjektet i sin nåværende stand. Disse, sammen med en kort teaser-trailer som du kan se ovenfor, hinter til hva vi kan vente oss av spillets visuelle stil, omgivelser og kampsystem.

Ifølge produsent Tomoya Asano gjenstår det riktignok mye arbeid, og bildene reflekterer ikke nødvendigvis det endelige produktet. Videre lover han å dele flere detaljer og oppdateringer etter hvert som utviklingen går fremover.

Stor rollespillerfaring

Asano har lang fartstid som rollespillmaker og har jobbet for Square Enix siden 2003. I den perioden har han vært med å lage kritikerroste titler som Final Fantasy Tactics: War of the Lions og den tidligere nevnte Bravely-serien.

Vi trillet en nier på terningen for Bravely Default da det kom til Nintendo 3DS i 2013, og vår anmelder kalte spillet en sann perle:

– Du blir hekta. Både gjennom de enormt engasjerende mekanikkene, men også fordi spillet byr på en sjarmerende og underholdende verden. Persongalleriet og verden de lever i er godt skildret, og det ligger mye tanke og arbeid bak alt, kommenterte Øystein Furevik.

Det gikk ikke like bra med oppfølgeren til Bravely Default.
Bravely Second: End Layer skuffet vår anmelder stort »

Siste fra forsiden