Brigade E5: New Jagged Union

Her er en engelskspråklig demo av Brigade E5: New Jagged Union, et spill som er inspirert av Jagged Alliance-serien.

Brigade E5: New Jagged Union er et taktisk spill hvor handlingen foregår på tropeøya Palinero. Denne øya er på randen av borgerkrig, og for å hindre at en ødeleggende krig bryter ut, må du hyre inn en gruppe leiesoldater og ta kontroll over situasjonen.

Spillet benytter seg av et kampsystem som kalles SPM ("smart pause mode"), som blander klassisk turbasert strategi med sanntidsstrategi. Figurene har ikke "actionpoeng", slik som i tradisjonelle turbaserte spill av denne typen, men bevegelsene deres hver tur begrenses av egenskapene og attributtene deres.

De russiske utviklerne skryter av over 100 nøyaktig modellerte skytevåpen, varierte typer med ammunisjon, granater, rustninger og mengder av spesialutstyr. Spillerne får også mulighet til å modifisere våpnene sine ved å legge til kikkertsikter, bajonetter, granatkastere og så videre.

Ellers skrytes det av omfattende flerspillermuligheter (hvor SPM-systemet tillater spillerne å utføre turene sine samtidig) og en historie som er skrevet av Shaun Lyng, som tidligere har jobbet med Jagged Alliance-spillene.

I løpet av påsken dukket det opp en engelskspråklig demo av New Jagged Union. Denne inneholder et øvingsoppdrag og et kampanjeoppdrag. Installasjonsfilen er på like under 200 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden