Brigitte Lindholm entrer Overwatch-universet

Overwatch lanserte sin 27. helt tirsdag kveld, og hun er svensk.

Svenske Brigitte Lindholm blir den 27. helten i Overwatch-universet. Jenta fra Göteborg vokste opp i en skikkelig Overwatch-familie, og har siden hun var ei liten jente ønsket å hjelpe mennesker. Nå får hun sjansen, og hun er spillbar akkurat nå.

Brigitte går inn i support-klassen, og med sitt skjold og våpen, er hun en meget interessant helt som er unik. Hennes personlige skjold kan brukes til å beskytte seg selv og de som står rett bak henne, men ikke i samme form som Reinhardt sitt store skjold.

I historien som ledet opp til Brigitte sin lansering, så fikk vi vite at Torbjörn ble utsatt for store skader, og det var blant annet der han mistet sin venstre arm. Det gikk så ille at han var døden nær, men Reinhardt reddet han. Det ledet opp til at Torbjörn skrev et vakkert dikt til sin kone Ingrid som ventet barn. Det ble fortalt at Reinhardt skulle få lov å gi navnet til hans fremtidige barn, og derav kommer navnet Brigitte.

I videovinduet øverst ser du en oppsummeringsvideo over hennes evner og roller.

Brigitte sine evner

Brigittes hovedvåpen er en morgenstjerne som kan volde stor skade i nærkamp. En av hennes hovedegenskaper er «Whip Shot», som kan dytter en motstander vekk fra henne. Hun har også «Repair Pack»-evnen, som hun kan bruke for å helbrede lagkamerater. Som om ikke det var nok, vil også all ekstra helse hun gir medspillere bli gjort om til såkalt «armor», ekstrahelse som tåler en ekstra trøkk.

Når Brigitte holder skjoldet sitt oppe har hun også en egenskap som heter «Shield Bash», den gjør at du kan sprinte inn i en motstander og vil svimeslå han eller henne. Litt som McCree sin granat. Du kan for eksempel stanse en Reinhardt som trykker på, eller en Roadhog som bruker sin ultimate evne.

Helt til slutt er hennes egne ultimate evne, som gjør at hun beveger seg raskere, mens hun gir helbredelse og rustning til lagkamerater rundt seg som vil være der helt til motstanderne har ødelagt rustningen. Når hun bruker den ultimate evnen roper hun ut «Alla til mig», og vil nok bli et sitat som sitter hos de fleste i tiden som kommer.

Brigitte Lindholm, ulikt sin far Torbjörn Lindholm, får en stemmeskuespillerinne fra sitt eget land, Sverige. Matilda Smedius har fått æren av å være stemmen til Brigitte, noe hun har vist stor stolthet over på Twitter og i intervjuer i ettertid.

Matilda Smedius er nå vår første og eneste representant i spillet fra Skandinavia.

Siste fra forsiden