Brotherhood blir større

Og det nye innholdet til Assassin's Creed-spillet koster ikke en krone.

Assassin's Creed: Brotherhood har meislet seg inn som en av de største spillutgivelsene i år, og tatt spillserien til helt nye høyder med det klart største spillområdet så langt, såvel som en fyldig flerspillerdel. Nevnte tilskudd var nok til å få vår renessansefanatiker Mikael til å avse en nier, med beskjed om at flaggermusa Bruce Wayne kan gå og legge seg.

Spillet er adskillig større enn de fleste actionspillene på markedet i dag, men det hindrer ikke utvikler Ubisoft Montreal fra å stadig legge til nytt innhold. Nå kan Gamespot fortelle oss at utviklerne atter en gang planlegger å utvide spillet, nå med mer flerspillerinhold, og at det blir helt gratis.

Dette spillet har mange hektiske actionscener.

Utvidelsespakken bærer navnet «Animus Project Update 1.0», slippes 14. desember og vil kun komme til Xbox 360 og PlayStation 3 i første omgang. Her skal vi blant annet få boltre oss på den franske øya Normandie i et brett kalt «Mont Saint-Michel». Kjennetegnene for dette stedet skal være trange gater, store høyder og vakre omgivelser.

I tillegg byr utvidelsen på den nye spillmodusen «Advanced Alliance Mode», som skal være en mer intrikat og utfordrende versjon av den eksisterende «Alliance Mode».

Spillnettstedet melder for øvrig at dette ikke er et forsøk på å forlenge varigheten til spillet som sådan, men heller bør anses som en gave fra Ubisoft Montreal til spillerne fordi de var så trofaste til spillserien under åpningsuka.

Siste fra forsiden