Brothers in Arms: Earned in Blood

Etterfølgeren til Brothers in Arms er ikke langt fra å finne sin plass i butikkhyllene, og nå kan du teste demoen.

Da vi tittet på Brothers in Arms: Earned in Blood på E3-messen i år, ble vi rimelig imponert over det vi så. Den kunstige intelligensen, både hos de allierte og hos fiendene, virket svært god, og soldatene oppførte seg på en langt mer naturlig måte enn det vi er vant med fra spill i sjangeren. Etter presentasjonen skrev vi en sniktitt på spillet, hvor du kan lese hva vi mente om det vi så.

Det er imidlertid én ting å få en kort presentasjon av spillet (og enda kortere tid med kontrollene) - noe helt annet er å faktisk få teste spillet på vår egen PC for å se om inntrykkene fra E3 var realistiske eller ikke. Nå har Ubisoft lansert demoen av Brothers in Arms: Earned in Blood, og dermed får en spent spillverden selv sjekke om spillet holder det utviklerne lover.

Demoen inneholder et enspillerkart som heter Close Quarters, samt "skirmish"-kartet Last Stop, som kan spilles både mot datamaskinen og andre (dessverre kun over LAN). Installasjonsfilen er på gigantomatiske 630 MB, og du kan laste den ned herfra:

Gearbox har forøvrig fortalt at dette ikke blir det siste spillet i Brothers in Arms-serien, og at de forventer å komme med en formell kunngjøring av Brothers in Arms 3 neste uke.

Siste fra forsiden