Milepæl for Innlegg.no

Bruker nummer 5 000

Vårt nye diskusjonsforum vokser stadig. Onsdag fikk vi bruker nummer 5 000.

Etter ni måneder i drift har vårt diskusjonsforum Innlegg.no nådd nesten en kvart million innlegg og blitt en viktig møteplass for leserne våre. Det første forumtreffet fant sted i Oslo allerede i august, og det har også vært et treff i Bergen i høst.

Fire kinobilletter i premie

Onsdag aktiverte bruker nummer 5 000 seg. Den heldige brukeren Ole93 kan dermed vente seg fire kinobilletter i posten, levert av Filmweb.no. Disse billettene kan brukes på alle landets kinosentre.

Innlegg.no startet opprinnelig som det nye forumet til Gamer.no da vi relanserte i februar. Senere ble det omdøpt til Innlegg.no, og inkludert i nettstedene Teknofil.no og Mobilen.no. Deretter fulgte Treningsmagasinet.no, og nylig har også vår nye partner Spillmagasinet.no tatt i bruk forumet.

I slutten av september oppgraderte vi til versjon 3 av Invision Power Board, med stor suksess. I tillegg til en langt mer robust plattform, fikk brukerne mange nye og nyttige funksjoner, blant annet et omdømmesystem, statusoppdateringer, mer innholdsrike profilsider og støtte for kobling mot andre sosiale medier. Moderatorer fikk også langt bedre verktøy i jobben med å holde folk i tøylene.

Den populære «mine innlegg»-funksjonen forsvant imidlertid. Denne er i dag lansert i en betaversjon.

Stor aktivitet

Her er litt statistikk fra forumet:

Vi gratulerer Ole93 med premien, og ønsker alle en fortsatt fin dag og helg på forumet!

Siste fra forsiden