Brütal Legend-skaper med Kinect-spill

Tim Schafer og gjengen hans med et noe spesielt temavalg.

Double Fine, som tidligere har laget Psychonauts, Brütal Legend, Costume Quest og ferske Stacking, har et nytt prosjekt på gang.

Ifølge GameSpot holder nemlig Tim Schafers studio på med et Kinect-spill til Xbox 360, i samarbeid med Warner Bros. Hvor skal det foregå? I Sesame Street-universet, den amerikanske inspirasjonskilden til den norske barne-TV-serien Sesam Stasjon.

Fra Brütal Legend.

Sesame Street: Once Upon a Monster skal etter planen komme denne høsten og vi får spille berømte karakterer som Elmo og Cookie Monster. Spillerne kommer til å møte, og bli venner med, monstere, løse diverse problemer og lære ulike ferdigheter underveis.

– Sesame Street påvirket meg skikkelig, som flere andre ansatte hos Double Fine, som barn. Det gjorde også spill, sier Double Fine-sjef Tim Schafer.

Og han fortsetter:

– Nå er flere av oss foreldre og vil gjerne dele våre beste minner med barna. Vi vil også gi dem nye minner med det siste innen teknologi, som Kinect til Xbox 360. Dette er et kjærlighetsprosjekt på så mange nivå.

Schafer uttalte for øvrig like før jul at han også ville elske å lage et Psychonauts 2, men at det krever en utgiver som er villig til å finansiere prosjektet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden