Buka kunngjør Hard Truck Tycoon

Tilhengere av Transport Tycoon og Locomotion har nok en tittel å se frem til; Hard Truck Tycoon, fra G5 Software og Buka Entertainment.

Russiske Buka Entertainment har nylig kunngjort Hard Truck Tycoon, et spill hvor må lede et transportimperium gjennom den moderne amerikanske historien. I dette spillet må du bygge dine egne veier, kjøpe og oppgradere lastebiler og trailere, rekruttere sjåfører og kjempe mot intelligente motstandere. Alt foregår i en verden med ekte byer, varierende økonomiske forhold og mye mer.

Spillet beskrives som en økonomisk simulator som tester hvor gode egenskaper du har til å gjøre vanskelige valg under realistiske forretningsforhold. Du begynner med blanke ark og litt penger i banken, og hvis du foretar gode investeringer vil du raskt oppleve at transportselskapet ditt vokser seg stort og mektig og får anledning til å være med å forme det moderne amerikanske transportsystemet.

Hard Truck Tycoon inneholder over 30 ulike lastebilmodeller som alle er basert på ekte amerikanske bilmodeller fra de siste 45 årene. I tillegg til enspillerkampanjen får vi mulighet til å spille mot andre (og datastyrte motstandere) på både forhåndsdesignede og tilfeldig genererte kart.

Vi vet ikke når Hard Truck Tycoon skal lanseres i Skandinavia, og hvem som eventuelt skal stå for distribusjonen her til lands.

Siste fra forsiden