Bungie med nye prosjekter

Skaperne av Halo jobber med to helt nye prosjekter, men har heller ikke lagt Halo-serien bak seg.

Da Bungie og Microsoft tok farvel med hverandre, var det flere som trodde at utviklingen av nye spill i Halo-serien ville foregå hos et annet studio. Nå forteller studiosjef Harold Ryan at Bungie fortsatt jobber med nye Halo-spill, men at de også er i full gang med arbeidet på to helt nye prosjekter.

Halo 3 blir ikke det siste Halo-spillet fra Bungie

I et intervju med Develop Magazine, som nettstedet Computer & Video Games har snappet opp, røper han at de har et par nye franchiser på gang, men at teamet som står for Halo-spillene fortsatt arbeider like hardt med Halo som de alltid har gjort.

– Selvfølgelig ønsket Microsoft at vi skulle lage flere Halo-spill. Både jeg og resten av Bungie har mengder med spillideer for Halo-universet, som vi gleder oss til å gjøre om til spill, forteller han.

Under utviklingen av Halo 2 jobbet studioet også med prototyper for andre spill, som etter hvert ble nedprioritert. Disse har de nå tatt frem igjen, og resultatet blir forhåpentligvis svært spennende. I tillegg forteller Ryan at stjerneutvikleren jobber med nedlastbart Halo-innhold for Xbox Live Marketplace.

Siste fra forsiden