Bungie

Bungie sier opp flere: – En trist dag

Har visstnok også utsatt både Destiny 2-utvidelse og Marathon.

Bungie

Nok en tung dag for spillutviklere. Denne gangen er det Destiny 2-maker Bungie som har sagt opp deler av utviklerstaben.

Det var Bloomberg som først meldte om nedbemanningen hos Bungie på mandag. Dette ble så bekreftet av flere ansatte på sosiale medier, før studiosjef Pete Parsons til slutt kom med en offisiell kommentar.

– Dette er en trist dag hos Bungie idet vi sier farvel til kollegaer som alle har hatt stor betydning hos studioet vårt. Det disse eksepsjonelle individene har bidratt med for spillene våre og for kulturen hos Bungie har vært enormt, og vill fortsatt å være en del av Bungie langt inn i fremtiden. Dette er virkelig talentfulle folk, sa Parsons i en melding på X (tidligere Twitter).

Bungie skal ha utsatt det kommende skytespillet Marathon.
Bungie

Det er enda ikke klart hvor mange ansatte som mister jobben hos selskapet som ble kjøpt opp av Sony tidlig i fjor. Samtidig med nedbemanningen skal Bungie også ha utsatt både den neste Destiny 2-utvidelsen og det kommende skytespillet Marathon.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller at Destiny 2-utvidelsen The Final Shape nå kommer i juni i stedet for 24. februar som opprinnelig planlagt. Marathon hadde enda ikke fått noen offisiell dato, men skal internt være flyttet til 2025.

LES OGSÅ: Over 6000 spilljobber tapt i år »

Siste fra forsiden