Destiny 2

Bungie skal jobbe med Destiny 2 i flere år fremover i stedet for å lage en oppfølger

Begynner med nye, årlige utvidelser og legger eldre innhold i et «hvelv».

Bungie har relativt hardt med innhold til Destiny siden lanseringen, og nå ser det ut til at studioet akter å fortsette med dette en god stund – på bekostning av en oppfølger. Dette kommer frem i en oppdatering som Bungie nylig la ut på sine hjemmesider.

I oppdateringen opplyser studioet at de kommer til å nedprioritere Destiny 3 i tiden fremover, og heller satse videre på Destiny 2 – men med en vri.

– I stedet for å bygge Destiny 3 og forlate Destiny 2 kommer vi hvert år til å sirkulere eldre, mindre spilt innhold ut av spillet og inn i det vi kaller Destiny Content Vault (DCV). [...] Dette vil sette oss i stand til å bygge på og støtte Destiny 2 i årevis, inkludert de nye årlige utvidelsene vi kunngjorde i dag, skriver Bungie.

Vil lage mer plass

Den første av disse årlige utvidelsene heter Beyond Light, som slippes den 22. september. De to neste heter The Witch Queen og Lightfall og kommer i henholdsvis 2021 og 2022. Traileren til Beyond Light kan du se øverst i artikkelen.

Skjermbilde fra Beyond Light-utvidelsen.
Bungie

Tanken bak Destiny Content Vault-konseptet er å gjøre spillet mer håndterlig. Ifølge Bungie har Destiny 2 rett og slett vokst seg for stort til å kunne vedlikeholdes på en effektiv måte.

– Den enorme veksten har resultert i et spill som krever at spillere må laste ned opptil 115 GB for å spille, i tillegg til digre patcher knyttet til hyppige oppdateringer. Og de tallene stiger raskt ved at vi har lagt til cirka 25 GB med innhold i Destiny 2 siden lanseringen, skriver studioet.

Innholdet som legges inn i DCV vil ikke nødvendigvis forsvinne for alltid, men kan ifølge utvikleren returnere på et senere tidspunkt, for eksempel i en ny drakt som passer universet bedre.

Mer informasjon om fremtidsplanene for Destiny 2 kan du finne på Bungies hjemmesider.

Les også: Destiny 2 kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X »

Siste fra forsiden