Destiny 2 – PlayStation 5, Xbox Series X

Destiny 2 kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X

Er blant de første av allerede utgitte spill som er bekreftet til neste konsollgenerasjon.

Bungie

Destiny 2 kommer til Sony og Microsofts neste konsoller, PlayStation 5 og Xbox Series X. Det kunne utvikler Bungie selv bekrefte i en uhøytidelig tweet rett etter onsdagens Xbox Series X-framvisning.

Det populære MMO-skytespillet er da blant de aller første spillene som allerede er utgitt som er bekreftet å få en oppgradert utgave på neste generasjons konsoller.

Flere detaljer på vei

Vi vet foreløpig lite om når og hvordan Destiny 2 vil dukke opp på de nye konsollene, men utviklerne bedyrer at det kommer flere detaljer snart.

Destiny 2 får stadig nytt innhold og kommer nå altså til neste konsollgenerasjon også.
Bungie

Med tanke på Destiny 2s nære samarbeid med Sony opp gjennom, er det ikke utenkelig at vi får mer informasjon i tiden etter Sonys framvisning av PlayStation 5. Når det skjer, er det ingen som vet, men det går rykter om at det ikke er så himla lenge til.

Destiny 2 er et MMO-aktig skytespill hvor man utforsker planeter i det ytre rom, sanker ressurser og raider templer mens man skyter monstre og av og til også andre spillere.

Vi likte spillet godt da det ble lansert på tampen av 2017:

– Til slutt får man ta det gode med det vonde, og jeg må si helhetsopplevelsen for det meste er positiv. Destiny 2 er morsomt, irriterende, avhengighetsskapende og fartsfylt, og jeg håper Bungie vil forbedre modellen ytterligere i månedene og årene som kommer, skrev vår anmelder.

LES OGSÅ: De tre første Mass Effect-spillene pusses trolig opp »

Siste fra forsiden