Destiny 2 - Epic Games Store

Epic-butikken gir bort tre Destiny 2-utvidelser

The Witch Queen, Beyond Light og Shadowkeep.

Bungie

Det nærmer seg jul og for anledningen har Epic Games Store fiffet opp sine sedvanlige gratistilbud. De neste ukene kommer butikken tilsynelatende til å dele ut litt større spill enn vanlig, og det begynner med en ladning Destiny 2-utvidelser.

Pakken det gjelder er Destiny 2: Legacy Collection. Denne inkluderer utvidelsene The Witch Queen, Beyond Light og Shadowkeep, og er gratis frem til 20. desember.

Destiny 2.
Bungie

For å sikre deg et eksemplar er du først nødt til å hente ut hovedspillet Destiny 2 – uten ekstra kostnad – via en egen oppføring. Deretter besøker du siden for Destiny 2: Legacy Collection og trykker knappen merket «Get». Så er den din.

Vi har likt Destiny 2 godt gjennom årene, og utvidelsene The Witch Queen, Beyond Light og Shadowkeep gjorde alle gode førsteinntrykk på oss her på bruket. I det siste har fans imidlertid mistet litt av tilliten til Bungie og hva utviklerteamet driver med.

Studioet kunngjorde for øvrig også nylig at det har sagt opp en rekke ansatte. Det skal angivelig ha ført til utsettelser av både den neste Destiny 2-utvidelsen og skytespillet Marathon.

LES OGSÅ: Epic Games Store er fortsatt ikke lønnsom »

Siste fra forsiden