Bus Driver er lansert

Etter flere forsinkelser har tsjekkiske SCS Software endelig lansert Bus Driver.

Bussjåførspillet Bus Driver har fått uvanlig mye interesse på forumet vårt, og nå kan de som gledet seg til spillet smile bredt: SCS Software har nemlig lagt det ut for salg på nettstedet sitt, sammen med en prøveversjon som kan spilles i en begrenset periode før du må låse den opp ved hjelp av kredittkortet ditt.

I Bus Driver er det ditt ansvar å sørge for at folk slipper å vente på bussen, samtidig som reisen blir så behagelig og trygg som mulig. Spillet beskrives som en realistisk simulasjon av en bussjåførs plikter, og kommer med over ti ulike busser, et omfattende bymiljø med ulike distrikter, og over to dusin ruter som finner sted på ulike tidspunkter og med ulike værforhold.

En buss er ikke som en liten bil som kan snu på en femøring eller stoppe på et lite øyeblikk, noe du må huske på når du kjører monsteret ditt rundt i trafikken. Oppdragene dine inkluderer å kjøre barn til skolen, kjøre et lag til motstandernes stadium og kjøre toppsikret fengselsbuss.

For øyeblikket er det kun mulig å kjøpe Bus Driver over nettet. Mer informasjon finner du på spillets offisielle hjemmeside. Prøveversjonen er på 61 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden