Bygg din egen romstasjon på Wii

Space Station Tycoon, fra skaperne av Outpost Kaloki, lar deg bygge og drifte din egen romstasjon ved hjelp av Wii-kontrolleren.

Nettstedet IGN har den første informasjonen om Space Station Tycoon, et spill der du får mulighet til å gå inn i den lukrative romstasjonbransjen. I dette managementspillet må du bygge en inntektsbringende romstasjon ved å tilby ulike varer og tjenester som frister romfarere fra alle verdensrommets hjørner til å stikke innom.

Utviklerne lover massevis av humor og merkelige figurer, og kundene dine inkluderer alt fra romfarende hvaler til intelligente kyllinger. Oppdragene du får servert er også varierte, og som eksempel trekker utviklerne frem et hvor du må arrangere en tungmetallkonsert for Dr. Frankengull og Voodoo Chicken.

Wii-kontrolleren brukes for å kontrollere pekeren, og om du har to av dem liggende kan du få hjelp til å konstruere romstasjonen din av en venn. En spennende sak er at du også får kontroll over et lite sort hull, som du kan bruke til å gripe fatt i ting og flytte dem dit du vil, eller for eksempel gripe kanonkulene til angripende pirater (som selvsagt bruker modifiserte seilskuter) og slenge dem tilbake dit de kom fra.

Space Station Tycoon kommer fra folkene bak Outpost Kaloki-spillene, og har tydeligvis hentet mye inspirasjon fra disse populære titlene, men utviklerne er raske til å påpeke at det er snakk om et helt nytt spill, og ikke noen etterfølger til eller nyversjon av Outpost Kaloki X (for Xbox Live Arcade).

Utgivelsen er det Namco Bandai som står for, og målet er å få spillet i salg til sommeren.

Siste fra forsiden