Bygg ditt eget sykehus

Husker du Theme Hospital? Nå kommer Codemasters og Deep Red med en spirituell oppfølger til Bullfrog-klassikeren fra nittitallet.

I Hospital Tycoon får du bygge og drive ditt eget sykehus. Du må ansette sykesøstere, doktorer og annet personell, utruste sykehuset med det som trengs for å kurere gruff og andre lidelser og generelt sørge for at pasientene er fornøyd og friske når de sendes hjem etter vellykket behandling.

Spillet utvikles av Deep Red, som tidligere har stått for Monopoly Tycoon, Vega$: Make it Big og Tycoon City: New York. På samme måte som Bullfrog-klassikeren Theme Hospital loves vi et humoristisk gameplay hvor du får kurere merkelige sykdommer på minst like merkelige måter.

Et av hovedpunktene på skrytelisten er hvordan doktorer, sykesøstere, pasienter og andre virtuelle figurer samhandler med hverandre. Takket være avansert The Sims-aktig kunstig intelligens, får vi et levende sykehus der hver dag er som en episode i en såpeoperaserie.

Spillet er designet slik at det både er mulig å gjennomføre en serie strukturerte oppdrag, eller bare slå seg løs med sin egen sykehus-sandkasse. Uansett hvordan du spiller vil du måtte takle en rekke vanskelige situasjoner, som epidemier, arbeidskonflikter og utålmodige pasienter.

Hospital Tycoon utvikles eksklusivt for PC, og skal etter planen komme på markedet i 2007, og gis ut av britiske Codemasters. Mer informasjon blir å finne på spillets nylanserte nettsted.

Siste fra forsiden