Byr på særegen JRPG-parodi

Byr på særegen JRPG-parodi

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Mark Leung er kommunist, mannsjåvinist, spilldesigner og helten i sitt eget spill av Uglysoft. JRPG-parodien er utviklet av en bande studenter fra Hong Kong School of Design, tydelig inspirert av nettsamfunn som 4chan og den særegne humoren som har oppstått i kulturkollisjonen på internett.

Det er ikke helt godt å si hva spillet handler om, men en titt på persongalleriet gir noen pekere. Det virker som om kongen av Hong Kong planlegger å invadere Canada, mens Mark Leung i ledtog med prinsessen og dronningen av Hong Kong forsøker å stanse ham. Mark må også hanskes med Frida Kahlo, hans ustabile ekskjæreste og en vegetarianerkult.

Underveis denges det søte dyr som koalaer og hundevalper isteden for de sedvanlige monstrene, med en tilsynelatende attraktiv Dragon Quest-inspirert grafikk. I tillegg byr spillet på cosplay-inspirerte filmsekvenser og selges for 13 dollar fra utviklerens nettside.

Demo kan lastes ned fra Worth Downloading, Fileplanet eller Gamer’s Hell.

(Kilde: Indiegames)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen