Caesar IV

Her er en demo av Caesar IV, årets kanskje mest etterlengtede bybyggerspill.

Impressions er kanskje nedlagt, men folkene som jobbet der er tilbake. Tilted Mill Entertainment består av en rekke veteraner fra det historierike Vivendi-studioet, og derfor passer det fint at det var nettopp Tilted Mill som fikk i oppdrag å lage det neste spillet i den populære Caesar-serien.

I Caesar IV får du rollen som guvernør over en liten provins i det romerske imperiet, hvor du må bygge opp en by, bygning for bygning og vei for vei. Du må sørge for at innbyggerne holder seg i form, at de er mette og trygge og at de liker seg i byen din.

Etter hvert som byen vokser får du nye utfordringer og muligheter, og det ultimale målet for deg som spiller er å stige i rang og til slutt ta over posisjonen som hersker over det romerske imperiet.

Caesar IV låner elementer både fra Tilted Mill sitt forrige spill, Children of the Nile, og fra de tidligere Caesar-spillene. Den mest slående endringen fra forgjengeren er at grafikken nå er i 3D, men dette er langt fra den eneste. Måten innbyggerne blir simulert på har også gjennomgått en dramatisk forandring siden Caesar III, noe som etter sigende skal gjøre fireren mye mer realistisk.

Den nylanserte Caesar IV-demoen gir deg i oppdrag å bygge en liten by i Narbonensis-provinsen, som visstnok skal være svært rik på tømmer. Demoen er kun for én spiller, og installasjonsfilen er på 446 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden