Call for Heroes: Pompolic Wars

Her er en demo av actionrollespillet Call for Heroes: Pompolic Wars.

Call for Heroes: Pompolic Wars er et actionrollespill fra serbiske Quotix Software. Spillet foregår i en fantasibasert middelalderverden truet av demonen Pompolic (og med et slikt navn er det jommen ikke rart han tar frustrasjonen ut på omgivelsene sine). Demonhæren hans har tatt over store deler av verden, og målet hans er å forvandle menneskene til mørkets tjenere.

Du får velge mellom to helter (en mannlig og en kvinnelig kriger), hver med unike våpen og spesialegenskaper, og legge ut på en reise gjennom femten omfattende områder, hvor du må nedkjempe 18 ulike typer monstre og tre store sjefsfiender. Underveis får figuren din erfaring, som kan brukes til å oppgradere styrken, rustningen eller helsen.

Den nylanserte demoen (som er på 200 MB) heter "The Warrior", og lar deg slå deg løs i et begrenset område med én av spillets figurer. Kanadiske Strategy First, som står for spillets utgivelse, lover nok en demo senere i mai, hvor vi får spille som amasonekriger. Mer informasjon om Call for Heroes: Pompolic Wars finner du på spillets nettsted.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden