Call of Duty 4 stridsklar i november

Det nyeste spillet til Infinity Ward har fått stadfestet utgivelsesdato. Samtidig er kampen om betaplassene i full gang.

Infinity Ward har tatt tilbake roret over serien som var nær ved å ruste vekk på strendene i Normandie. Med Call of Duty 4 tas krigen frem i nåtid, og etter det flotte materialet som ble vist under årets E3, knytter det seg store forventninger til det neste kapittelet i den populære krigsspillserien.

Skjermbilde fra Xbox 360-utgaven.

Nå har utgiver Activision kunngjort at spillet blir tilgjengelig i butikk fra og med 9. november. Samtidig som en dato endelig er bekreftet, øker spenningen og diskusjonsaktiviteten rundt betatestingen, som i følge det offisielle nettstedet CharlieOscarDelta, skal være klar for Xbox Live rett over førstkommende helg.

Det er i første omgang kun amerikanske Xbox 360-eiere som får adgang til slagmarken, så vi europeere må pent ta luen i hånda og vente til tidlig september før vi får kaste oss med. For å få tilgang til betaen som deles ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet, må du være 18 år og svare korrekt på noen spørsmål om spillet. En PC-demo er ventet en gang i september, uten at det er kommet noen spesifikk informasjon om når.

I følge bloggeren FourZeroTwo, som jobber for Infinity Ward, har pågangen for betaregistrering vært så stor at det offisielle nettstedet har store problemer med å takle trafikken. Hobbysoldater med nese før strid bør med andre ord sette i magasin, stramme hjelmen og daglig patruljere det offisielle nettstedet – siden det kan vise seg å bli kamp om plassene.

Siste fra forsiden