Call of Duty-ekspansjon fra Gray Matter

Gray Matter Studios jobber med en ekspansjonspakke til det populære skytespillet Call of Duty.

Gray Matter Studios har lang erfaring med førstepersons skytespill. Studioet består av veteraner fra Xatrix Entertainment (Redneck Rampage, Kingpin), og deres mest kjente spillprosjekt så langt må være Return to Castle Wolfenstein. Selskapet jobbet dessuten med et lovende skytespill som het Trinity, men som utgiveren Activision dessverre kansellerte for en tid tilbake.

Nå er det klart at selskapet jobber med en ekspansjonspakke til det svært populære skytespillet Call of Duty. Denne ekspansjonspakken heter Call of Duty: United Offensive, og vil inneholde tre separate enspillerkampanjer. Den amerikanske kampanjen vil fokusere på slaget ved byen Bulge i Belgia, mens den russiske kampanjen vil fokusere på slaget ved Kursk. I tillegg vil pakken inneholde en britisk kampanje.

Call of Duty: United Offensive skal etter planen komme i salg til høsten. Det blir spennende å se om Call of Duty fremdeles kan imponere, med tanke på Far Cry og alt det andre denne våren og sommeren forhåpentligvis vil by på innenfor sjangeren.

Siste fra forsiden