Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered er ute

OPPDATERT: Ute på PlayStation 4 nå.

Activision

OPPDATERING 31. mars 19:00: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered er nå ute på PlayStation 4. Spillet slippes på Windows og Xbox One 30. april. Oppussingen inneholder kun kampanjedelen, og det er ingen planer om å slippe flerspillerdelen.

Opprinnelig artikkel følger.

Alt tyder på at en oppusset versjon av kampanjedelen til Call of Duty: Modern Warfare 2 dukker opp i morgen, 31. mars. Det tydeligste solemerket er en PlayStation Store-oppføring i den tyske varianten av nettbutikken som var oppe i noen minutter, og hendig arkivert av årvåkne spillfans. Antageligvis slippes spillet på PlayStation 4, Xbox One og Windows, men en endelig bekreftelse er ikke ute ennå.

Oppføringen følger i fotsporene til at spillere fant tegn på at en avduking lå i kortene ved å tråle gjennom oppdateringer til fjorårets Call of Duty: Modern Warfare og battle royale-delen Warzone.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

Dette er altså kun kampanjedelen, og ingen flerspillerdel er inkludert i oppussingen. Det virker som om utviklerne i stedet belager seg på å fortsette å oppdatere fjorårets Call of Duty: Modern Warfare – som ikke er en oppussing, men et helt nytt spill (ja, det begynner å bli litt forvirrende) – med flere kart.

Ifølge Eurogamer har spillet vært ferdig en stund, men Activision har avventet slipp for å treffe et godt tidspunkt. Litt av grunnen skal ha vært at firmaet vegret seg for å slippe oppussingen samtidig med for eksempel Black Ops 4 som ikke hadde en historiedel selv – noe som i enkelte spillfans øyne nok ville ha sett ut som et forsøk på å selge spill stykkevis og delt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

Forløperen Call of Duty 4: Modern Warfare fikk en oppussing i 2016, men inkluderte da også flerspillermodusen.

Vi digga Call of Duty: Modern Warfare 2 da det ble sluppet i 2009.

– Call of Duty: Modern Warfare 2 er en glimrende etterfølger til et fantastisk spill. Det finner på ingen måte opp kruttet på nytt, men kommer med en bedre, mer interessant historiedel, en helt ny spillmodus i form av spesialoppdragene og en finjustert flerspillermekanikk, skrev vår anmelder om det gamle spillet.

LES OGSÅ: Call of Duty stjeler alle de beste delene til andre Battle Royale-spill, og har laget et spill som rendyrker moro »

Siste fra forsiden