Call of Duty: United Offensive

Activision har lansert en demo av Call of Duty: United Offensive, den første ekspansjonspakken til skytespillet Call of Duty.

Hvis du er en av de mange som likte Call of Duty, er du sikkert interessert i å vite hvordan den første ekspansjonspakken til spillet arter seg. United Offensive kommer med tre nye kampanjer og tretten nye oppdrag. Den amerikanske kampanjen lar deg oppleve slaget om Bulge, den britiske kampanjen gir deg rollen som mannskap på et B-17 Bombefly og den russiske kampanjen beskriver slaget om Kursk.

Flerspillerdelen har elleve nye kart og tre nye spillmodus; "Base Assault", "Capture the Flag" og "Domination". Denne delen er tydelig inspirert av Battlefield-serien, og kommer med en rekke kjøretøy og muligheten til å tilkalle artilleristøtte.

Demoen av Call of Duty: United Offensive er imidlertid kun for én spiller, og inneholder introduksjonsbrettet til ekspansjonspakken. Du behøver ikke den originale versjonen av Call of Duty for å spille denne demoen. Installasjonsfilen er på 220 MB, og du får fatt i den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden