Call of Duty: Warzone - Modern Warfare

Call of Duty: Warzone åpner stadion og introduserer tog

Ukas oppdatering lover store endringer for battle royale-spillet.

En ny sesong med innhold for Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone står for døren. Festen starter offisielt 5. august, og som oppvarming har Activision sluppet en trailer med hint om flere store endringer.

Den nye sesongen introduserer også flere figurer å spille som. (Video: Activision)

Videoen, som du kan se over, bekrefter den siste tidens rykter om at Warzones stadion åpner opp. I tillegg kan spillere vente mer støy og kaos, med introduseringen av hurtigtog som braser rundt på kartet.

Hva Modern Warfare angår lokker utvikler Infinity Ward med en rekke nye flerspillerkart, satt til forskjellige deler av Warzone-kartet Verdansk. Traileren hinter også om sesongens battle pass, med nye figurer og annen kosmetikk å låse opp.

Last ned nå på PlayStation 4

Mens spillere vanligvis må vente til lansering med å laste ned nytt Call of Duty-innhold, kan de på PlayStation 4 gjøre unna nedlastingen allerede nå. Ifølge Activision er dette kun åpent for Sony-konsollen fordi hverken Xbox eller Battle.net støtter tidlig nedlasting av innhold.

PlayStation 4-spillere får dermed komme i gang raskere med den nye sesongen, men til gjengjeld er nedlastingen et skikkelig beist. For å laste ned hele oppdateringen på forhånd trenger man hele 120 GB med ledig plass. Du kan lese mer om prosessen via Activisions nettsider.

LES OGSÅ: Halo Infinites flerspillerdel blir gratis for alle »

Siste fra forsiden