Halo Infinite - flerspiller

Halo Infinites flerspillerdel blir gratis for alle

Skal også levere 120 bilder i sekundet på Xbox Series X.

Microsoft

Siden forrige ukes Xbox Series X-presentasjon har en haug med rykter om spesielt Halo Infinite kommet på rad og rekke. Et av dem handler om at spillets flerspillerdel blir gratis, og det kan 343 Industries nå bekrefte.

Via Twitter lover utvikleren gratis flerspillerkamper, i en såkalt «free to play»-løsning. Det blir altså i samme gate som hva Activision og Infinity Ward gjorde med Call of Duty: Warzone – battle royale-delen til Call of Duty: Modern Warfare.

Videre lokker 343 med saftig bildefrekvens for Xbox Series X-spillere. Halo Infinites flerspillerdel kan nemlig kjøre i 120 bilder per sekund på den kommende konsollen, et kraftig steg opp fra hva dagens skytespill leverer på konsoll.

Ryktemølla melder også om battle pass og langt flere tilpasningsmuligheter for spillerfiguren din. Hvor mye av dette som stemmer får vi først vite etter hvert, da 343 lover å røpe flere detaljer om flerspillerdelen, og selvfølgelig enspillerkampanjen, «ved en senere anledning».

Halo Infinite skal etter planen slippes senere i år, samtidig med Xbox Series X. Basert på gameplay-videoen vi fikk se nylig har fans rettet en del kritikk mot spillets utseende, men utvikleren forteller at det enda er en del finpuss og arbeid som gjenstår.

Se ni minutter fra Halo Infinite på Xbox Series X.
Slik blir Master Chiefs nestegenerasjonsdebut »

Siste fra forsiden