Halo Infinite

Spillere gjør narr av Halo Infinite-grafikken i den nye gameplay-videoen

Slik svarer utvikleren.

Forrige uke ble vi servert en lengre gameplay-video fra det neste innslaget i Halo-serien, og like etterpå begynte det å dukke opp mange negative tilbakemeldinger på spillets grafiske kvalitet. Nå har utvikleren kommet med et tilsvar, melder Polygon.

Under et pressearrangement sist fredag svarte 343 Industries-sjefen, Chris Lee, på kritikken ved å påpeke at Halo Infinite i høyeste grad fremdeles er under utvikling.

– Vi har noe polering og justering som teamet jobber med for å virkelig bringe opplevelsens fulle potensiale til våre fans senere i år, sa Lee til pressen.

343 Industries

Anbefaler 4K-versjonen

Lee anbefaler spillere å kjøre 4K-versjonen av gameplay-videoen for å få et bedre inntrykk av spillet fra sin beste side, noe som riktignok er til liten hjelp for alle de som ikke måtte være i besittelse av en 4K-skjerm.

Reaksjonene fra spillerne på Halo Infinite-videoen gikk blant annet ut på at spillet ikke lignet på et nestegenerasjonsspill, men snarere hadde visuelle likhetstrekk med eldre Halo-titler. Dette til tross for at spillet ifølge utvikleren skal være representativt for kraften til Xbox Series X.

Som Polygon rapporterte forrige uke har mange spillere allerede lagt ut sammenligningsbilder på sosiale medier, og en rekke ulike «memes» er allerede å finne på nettet, med blant annet humoristiske referanser til Minecraft-grafikken.

Ikke desto mindre har utviklerene store planer med spillet, noe de gjorde klart under forrige ukes presentasjon.

– Halo Infinite er det mest ambisiøse Halo-spillet noensinne, med omgivelser som er mange ganger større enn de to forrige Halo-spillene til sammen. Spillere kan utforske et digert landskap fylt med vidunderlig natur, mystikk og en historie som både ønsker nye fans velkommen til serien og fortsetter sagaen om Master Chief for våre ivrigste fans, fortalte utvikler 343 Industries.

Les også: Se opptak av Xbox Series X-presentasjonen »

Siste fra forsiden