Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone fjerner alle kjøretøy

Snodig bug fører til krasjing av spillet.

Activision

Blant andre VGC melder nå at Infinity Ward har kommet med en oppdatering til Call of Duty: Warzone som midlertidig deaktiverer samtlige kjøretøy i spillet.

Tiltaket kommer etter at spillere meldte om en kjøretøy-relatert bug som fører til fullstendig krasjing av spillet og frakobling av alle spillere på serveren. Utvikleren opplyser på Twitter at oppdateringen som deaktiverer kjøretøy omfatter alle plattformene.

En video som demonstrerer feilen ser du nederst i artikkelen.

Activision

Forårsakes av punkt utenfor spillarealet

Feilen som krasjer spillet inntreffer når spillere kjører til et bestemt punkt på kartet som ligger utenfor spillarealet, og som utløser «return to combat area»-meldingen – en melding som vanligvis gir spilleren en tidsfrist på å komme seg tilbake.

I dette tilfellet «fryser» imidlertid nedtellingen selv etter at spilleren returnerer til spillarealet. Spilleren kan fortsatt kjøre rundt, men er fanget i kjøretøyet og ute av stand til å foreta noen andre handlinger.

Noen sekunder senere vil spillet altså krasje fullstendig og kaste alle spillere av serveren.

Fjerning av kjøretøy endrer ganske drastisk på spillets dynamikk, og utvikleren har ennå ikke sagt noe om når kjøretøyene vil komme tilbake. Trolig må det en del teknisk etterforskning til før feilen kan fikses.

Les også: Activision saksøker tilbyder av jukseprogrammer til Call of Duty »

Siste fra forsiden