Call of Duty: WWII har nettproblemer

Utvikleren dropper dedikerte servere inntil videre.

Activision

Det nyeste innslaget i Call of Duty-serien har nå vært på markedet en liten stund, og dessverre har spillere som kobler seg på nettet for å bryne seg mot andre opplevd at ikke alt går på skinner. Utvikleren melder nå om flere nettproblemer med spillet som det jobbes med å løse.

Sledgehammer opplyser blant annet at en oppdatering som ble sluppet på fredag førte til dårlig ytelse på de dedikerte serverne, noe som gjør at de går over til kun P2P-servere inntil videre.

Activision

Frakobling fra servere

Utvikleren skriver at de nå er i ferd med å teste nye, dedikerte servere i USA for å analysere og diagnostisere problemene og håper på å kunne returnere til dedikerte servere så fort som mulig.

Et annet problem brukere skal ha rapportert om er frakobling fra servere under spillingen som blant annet kan føre til at spillerstatistikk går tapt. Ifølge Sledgehammer har de funnet den tekniske årsaken til dette problemet, og studioet skal allerede ha sluppet en fiks som de håper skal løse saken.

Ellers gjør utvikleren oppmerksom på at de ikke har glemt PC-spillere, og at de har den neste oppdateringen til PC-versjonen klar. De vil imidlertid prioritere å løse de nevnte problemene først, da mange av disse også omfatter PC-folket.

Call of Duty: WWII er ute til PlayStation 4, Xbox One og PC. Vår anmelder mente spillet representerer nok en sirkulering med lite nytt, til tross for brukbar historiemodus, og delte kun ut 4 av 10 mulige poeng til spillet.

Utvikleren ville egentlig lage et annet spill, viser det seg »

(Via Digital Trends)

Siste fra forsiden