World of Warcraft Cataclysm Classic

Cataclysm-utvidelsen ankommer WoW Classic neste måned

Blizzard

TLDR

  • Blizzard har avslørt at utvidelsen Cataclysm vil bli lansert for World of Warcraft Classic den 21. mai, med en «pre-patch» som starter 30. april.
  • Cataclysm, som opprinnelig ble lansert i 2010, vil introdusere store endringer i spillet, inkludert nye områder, raser, yrket Archaeology og muligheten til å fly i Eastern Kingdoms og Kalimdor.
  • Cataclysm Classic vil også medføre endringer for ulike gjenstander og achievements som var tilgjengelige i Wrath of the Lich King.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Blizzard har satt dato på den neste utvidelsen for World of Warcraft Classic. Cataclysm ankommer den klassiske varianten av nettrollespillet den 21. mai.

Før vi kommer så langt skal WoW Classic ut i det Blizzard kaller «pre-patch» – en slags smakebit på hva som er i vente. Opplegget dras i gang 30. april med The Shattering of Azeroth, begynnelsen på en massiv omveltning for hele Azeroth.

Cataclysm, opprinnelig lansert i 2010, introduserte store endringer for World of Warcraft-verdenen. Dragen Deathwing dukket nemlig opp og rev landskapet i fillebiter. Kjente og kjære områder blir totalforvandlet, mens nye steder kommer til.

Se hva som venter i World of Warcraft Cataclysm Classic.
Blizzard

Allerede fra pre-patch kan spillere utforske helt nye omgivelser i Eastern Kingdoms og Kalimdor. De får også prøve seg frem med to nye spillbare raser – Goblin og Worgen – samt det nye yrket Archaeology.

Lanseringen av Cataclysm byr så på syv nye områder, en haug med dungeons og raids og muligheten til å fly i Eastern Kingdoms og Kalimdor. Nivåtaket stiger også fra 80 til 85.

Cataclysm Classic bringer ellers med seg endringer for diverse gjenstander og achievements som var tilgjengelige i Wrath of the Lich King. På spillets nettsider kan du lese om hva som forsvinner, inkludert muligheten til å sikre seg Swift Zulian Tiger fra Zul'Gurub.

Tre nye utvidelser er på vei til moderne World of Warcraft.
Begynner med The War Within senere i år »

Siste fra forsiden