World of Warcraft: The War Within

Tre World of Warcraft-utvidelser og Cataclysm Classic

Nettrollespillet begynner en ny saga til neste år.

Årets Blizzcon åpnet dørene fredag kveld, og Blizzard hadde tonnevis av nyheter å dele om spillene sine.

Blant annet kunne utvikleren avsløre at World of Warcraft har hele tre utvidelser på vei. Disse kommer som del av et nytt og ambisiøst kapittel for nettrollespillet, kalt The Worldsoul Saga.

Det hele begynner en gang til neste år, med lanseringen av The War Within. Denne første utvidelsen i Worldsoul-sagaen tar spillere med til det nye kontinentet Khaz Algar, som lokker med flere nyheter – inkludert en økning av nivåtaket til 80.

Se hva som venter i The War Within.

En gang etter det kommer utvidelsene Midnight og The Last Titan. Disse fortsetter historien fra The War Within, men har enda ikke fått noen slippdato.

– The War Within, Midnight og The Last Titan er et av de mest ambisiøse kreative eventyrene vi noen gang har forsøkt oss på i World of Warcraft, med frittstående historier som veves inn i en større fortelling, sa World of Warcraft-topp John Hight i en pressemelding.

Cataclysm Classic

Mens standardutgaven av World of Warcraft tar turen til nye områder, fortsetter World of Warcraft Classic å grave i fortiden. Neste år er tiden inne for å gjenoppleve Cataclysm-utvidelsen fra 2010.

Cataclysm Classic.

Cataclysm Classic introduserer nivåtak på 85, Worgen og Goblin som spillbare raser, archaeology-yrke og en total overhaling av Azeroth. Sammenlignet med den opprinnelige Cataclysm-opplevelsen vil spillere tjene opp erfaringspoeng litt raskere. Ulike vanskelighetsgrader for gruppeområder og andre moderniseringer – som først ble introdusert i Wrath of the Lich King Classic – vil også dukke opp her.

Blizzard avslørte også en helt ny World of Warcraft Classic-opplevelse kalt Season of Discovery. Denne lar spillere oppleve Azeroth på nytt vis, med for eksempel muligheten til å forandre spillestilen til figurene sine. Hva med en Warlock som kan tanke eller en Mage som healer?

Spillere jobber seg innledningsvis opp til nivå 25. Deretter får de utforske en ny vri på «endgame»-innhold, med for eksempel 10-mannsraid i Blackfathom Deeps eller utendørs spiller-mot-spiller-kamper i Ashenvale.

Season of Discovery lanseres en gang senere i år.

LES OGSÅ: Elden Ring-utvidelse godt på vei »

Siste fra forsiden