Cyberpunk 2077 - Orion

CD Projekt henter inn utviklerveteraner for Cyberpunk-oppfølgeren

CD Projekt RED

TLDR

  • CD Projekt RED har begynt å rekruttere erfarne utviklere til Project Orion, oppfølgeren til Cyberpunk 2077, som fortsatt er tidlig i utviklingsfasen.
  • Dan Hernberg som har jobbet på New World, Apex Legends og Diablo III, er ansatt som sjefsprodusent, mens tidligere Control-, og Fable-forfatter Anna Megill skal være med å skrive historien.
  • Prosjektets detaljer er fortsatt hemmeligholdt, men det har blitt avslørt at flerspillerelementer blir vurdert.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Arbeidet med oppfølgeren til Cyberpunk 2077 er fortsatt tidlig i utviklingsfasen. CD Projekt RED har imidlertid begynt å slenge flere ressurser på det såkalte Project Orion, og tirsdag kunngjorde selskapet at en rekke erfarne utviklere har sluttet seg til teamet.

Blant annet har CD Projekt hentet inn Dan Hernberg som sjefsprodusent. Hernberg har tidligere jobbet hos Amazon og Blizzard, og har vært med å lage spill som New World, Apex Legends og Diablo III.

Ryan Barnard, en tidligere spillsjef hos Massive Entertainment og Ubisoft, kommer inn som designsjef. Han får selskap av ingeniørsjef Alan Villani, som tidligere har ledet det tekniske arbeidet på flere Mortal Kombat-titler.

Cyberpunk 2077 skal få en oppfølger.
CD Projekt RED

Forfatterrommet har også fått to nye tilskudd i Anna Megill og Alexander Freed. Megill var med å skrive historien for spill som Control, Dishonored: Death of the Outsider og det nye Fable-spillet fra Playground Games. Freed har på sin side jobbet som sjefsforfatter hos BioWare, med blant annet Star Wars: The Old Republic på CV-en.

Enda vet vi svært lite om det neste Cyberpunk 2077-spillet. Prosjektet ble kunngjort høsten 2022, og ledes av studioets amerikanske avdeling. Alt vi har hørt siden er at teamet vurderer å inkludere flerspillerelementer av noe slag.

Før den polske utvikleren virkelig tar fatt på mer Cyberpunk, er det imidlertid The Witcher som står for tur. Full produksjon av neste spillet i serien – kalt Project Polaris – vil begynne i løpet av 2024.

LES OGSÅ: The Last of Us Part III så godt som bekreftet »

Siste fra forsiden