Cyberpunk Orion - The Witcher Polaris

CD Projekt RED har ikke gitt opp ideen om Cyberpunk-flerspiller

Utforsker muligheter, men The Witcher står først i køen.

CD Projekt RED

Under arbeidet med Cyberpunk 2077 puslet utvikler CD Projekt RED med tanker om å inkludere flerspillerelementer. Til slutt ble det aldri noe av, men teamet har ikke gitt opp ideen helt.

Til Reuters forklarte studiosjef Adam Badowski at teamet vil utforske muligheter for å inkludere flerspiller i Cyberpunk 2077-oppfølgeren. Hvordan det eventuelt vil se ut kunne Badowski imidlertid ikke si noe om.

Prosjektet, kjent som Orion, er foreløpig bare i konseptfasen. Teamet som jobber med spillet er derfor fortsatt lite, men CD Projekt-sjefen forventer at dette vil vokse til rundt 80 mennesker før utgangen av året.

Før den polske utvikleren virkelig tar fatt på mer Cyberpunk, er det imidlertid The Witcher som står for tur. CD Projekt har flyttet stadig flere ansatte over til å jobbe på eventyrseriens fremtid, og nå er tiden straks inne for neste fase av utviklingen.

Badowski kunne nemlig bekrefte at full produksjon av neste The Witcher vil begynne i løpet av 2024. Målet er at teamet, som i fjor sommer besto av rundt 250 ansatte, skal vokse til omtrent 400 innen midten av året.

Det neste The Witcher-spillet ble opprinnelig kunngjort i 2022, under arbeidstittelen Polaris. Akkurat hva – eller hvem – det skal handle om er enda uvisst, men CD Projekt har bekreftet at spillet blir det første i en ny trilogi.

LES OGSÅ: Stalker 2: Heart of Chornobyl kommer i september »

Siste fra forsiden