Cyberpunk 2077 - flerspiller

CD Projekt RED bekrefter flerspiller i Cyberpunk 2077

Hovedfokuset skal imidlertid ligge på enspillerkampanjen i lang tid fremover.

CD Projekt RED

I flere måneder har CD Projekt RED utforsket ulike muligheter å inkludere flerspillerfunksjoner i Cyberpunk 2077. Utvikleren har imidlertid nølt med å bekrefte at det faktisk skal med – frem til nå.

Onsdag avslørte den offisielle Twitter-kontoen til CD Projekt RED at arbeidet er i gang med flerspillerinnhold. Tilsynelatende i et forsøk på å roe bekymrede fans, forsikrer teamet imidlertid om at fokuset fortsatt ligger godt plantet på enspillerkampanjen.

– Planen nå er å levere Cyberpunk 2077 i april, så følge opp med utvidelser (gratis!) og enspillerinnhold. Så – når vi er ferdige – vil vi invitere dere med på litt flerspilleraction, skriver utvikleren.

Akkurat hvordan flerspillerdelen vil se ut har vi så langt ikke fått noen indikasjon på, og med kun The Witcher og Gwent å se til, nytter det lite å gjette seg frem til noe basert på utviklerens tidligere arbeid. Twitter-meldingen forteller imidlertid at CD Projekt RED ønsker å hyre inn ekstra folk til å jobbe med flerspilleropplegget, inkludert designere, nettverksfolk og ingeniører. Så her kan vi i grunnen ende opp med litt av hvert.

Per dags dato består Cyberpunk 2077-teamet av over 400 ansatte – omtrent dobbelt så mange som jobbet med The Witcher 3. Disse skal altså fokusere på enspillerkampanjen og utvidelser, som altså vil deles inn i både betalt innhold og gratisoppdateringer.

Cyberpunk 2077 lanseres 16. april 2020 og kan bli helt vilt.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden