Cyberpunk 2077

CD Projekt RED har fått drapstrusler etter den siste Cyberpunk 2077-forsinkelsen

– Jeg kommer til å brenne deg levende, heter det i en av meldingene studioene har mottatt.

CD Projekt RED

Nylig ble det klart at det etterlengtede rollespillet Cyberpunk 2077 blir forsinket nok en gang, til tross for at utvikleren nylig kunngjorde at spillet har «gone gold», som det heter.

Forståelig nok er det en del fans som er svært skuffet, selv om utsettelsen denne gangen ikke er mer tre uker, men noen har dratt skuffelsen vel langt.

Sjefsdesigner for Cyberpunk 2077, Andrzej Zawadzki, la nylig ut en Twitter-melding hvor han skriver at flere av utviklerne har mottatt regelrette drapstrusler etter at den nye utsettelsen ble kunngjort.

Truer med å brenne utviklere levende

– Jeg forstår at dere føler sinne, skuffelse og vil si deres mening om det. Men å sende drapstrusler til utviklerne er fullstendig uakseptabelt og bare galt. Vi er mennesker, akkurat som dere, heter det i meldingen.

Litt senere la Zawadzki ut en ny Twitter-melding med utklipp fra noen av hatkommentarene, og det er ganske hard kost. Blant annet trues det med å brenne personer levende om spillet ikke kommer ut, og ifølge Zawadzki er dette faktisk blant de mildere hatmeldingene de har mottatt.

Sjefsdesigneren sier at samtlige av meldingene vil bli rapportert.

Ikke uventet kom mange CD Projekt RED-fans imidlertid til unnsetning med støttemeldinger til utvikleren like etter.

– Jeg er helt sjokkert over hvor mange positive ord og meldinger vi mottok i går, med støtte og kjærlighet. Jeg vil dere skal vite at det betyr mye for hver enkelt person. Takk. Takk. Takk, skriver Zawadzki.

Cyberpunk 2077 slippes til PlayStation 4, Xbox One, Windows og Stadia den 10. desember.

Les også: Lekket bilde viser kartet over Cyberpunk 2077s Night City »

Siste fra forsiden