Cyberpunk 2077

CD Projekt RED vil ikke ha noe av Cyberpunk 2077-videoer før spillet er ute

Advarer mot strømming og «let's play».

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 får sin etterlengtede lansering om en snau uke – bank i bordet. Enkelte spillere melder imidlertid at de allerede har fått sitt eksemplar i posten, men de som håper å dele opplevelsen med andre før spillets offisielle slipp kan bare glemme det.

I en uttalelse på Twitter forklarer CD Projekt RED at målet er å la spillere over hele verden hoppe inn i spillet uten å ha vært utsatt for noen spoilere i forkant. Med det som bakgrunn retter utvikleren en streng advarsel til de som planlegger å strømme spillet eller lage «let's play»-videoer.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildet.

– Vi ber pent om at dere IKKE strømmer, lager let's play-videoer eller slipper noe lignende innhold før klokken 13:00 den 9. desember (norsk tid, journ.anm). Vi kommer til å sende MAX-TAC (du vet, de som fjerner videoer) etter alle som prøver seg, advarer CD Projekt RED.

Videoer av spillet har selvfølgelig allerede dukket opp på nettet, men alle videoer som går opp får tilsynelatende ikke leve lenge. Utvikleren påpeker at alle står fritt til å lage så mange videoer de måtte ønske etter det nevnte tidspunktet.

For de som lurer på akkurat når de får sjansen til å spille har teamet også sluppet en hendig veiledning. Her i Norge låses dørene opp for PlayStation 4 og Xbox One fra midnatt 10. desember, mens PC- og Stadia-spillere slipper til fra klokken 01:00 den natten.

Cyberpunk 2077 kommer også i egne versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men først en gang til neste år.

LES OGSÅ: Her er Cyberpunk 2077s oppdaterte PC-krav »

Cyberpunk 2077
Windows
Cyberpunk 2077
Xbox One
Cyberpunk 2077
PlayStation 4
Cyberpunk 2077
Google Stadia
Cyberpunk 2077
Xbox Series X
Cyberpunk 2077
PlayStation 5
Cyberpunk 2077

Les også

Siste fra forsiden