Cyberpunk 2077

Her er Cyberpunk 2077s oppdaterte PC-krav

Se om maskinen din har det som skal til.

Nei, Cyberpunk 2077 er enda ikke lansert. CD Projekt RED pøser imidlertid stadig vekk på med mer informasjon om opplevelsen, og nå har utvikleren avslørt hva slags rigg man trenger for å kjøre spillet på PC.

De oppdaterte PC-kravene ble lagt ut på Twitter fredag. Der forklarer teamet blant annet at man trenger et Nvidia RTX 3080-kort og for å tyne den beste grafikken ut av Cyberpunk-verdenen.

For de som har en enklere maskin er det riktignok ikke noe å frykte. GTX 780 eller Radeon RX 470 holder nemlig til å kjøre spillet med laveste grafikkinnstillinger. Du kan se den fullstendige listen med krav i bildet under.

Her er PC-kravene for Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

Siste trailer

Kunngjøringen av PC-kravene følger den nyeste, og tilsynelatende aller siste, utgaven av Night City Wire. Ukas videopresentasjon handlet i hovedsak om Keanu Reeves-figuren Johnny SIlverhand, og viste frem diverse klipp der han er involvert.

CD Projekt RED viste også frem konsollversjonen for første gang denne uka. Konsolltraileren avslørte hvordan spillet vil ta seg ut på Xbox One X og Xbox Series X, mens en PlayStation-fokusert video visstnok kommer senere.

LES OGSÅ: Slik blir våpnene i Cyberpunk 2077 »
LES OGSÅ: Cyberpunk 2077 blir kortere enn The Witcher 3 »

Siste fra forsiden