Cyberpunk 2077 - Xbox Series X

Ny Cyberpunk 2077-trailer viser konsollversjonen for første gang

CD Projekt RED sammenligner opplevelsen på Xbox One X og Xbox Series X.

Cyberpunk 2077 er fortsatt ikke ute, men konsollfans som venter på spillet fikk denne uken en liten godbit å glede seg over. I en ny trailer viser CD Projekt RED for første gang hvordan spillet ser ut på konsoll, nærmere bestemt på Xbox One X og Xbox Series X.

Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

Den nye videoen – som du kan se over – tar spillere med på både bilkjøring, nattklubbefaring og skuddvekslinger i Night City. Det begynner med spilling på Xbox One X, men skifter stadig vekk frem og tilbake på Xbox Series X.

Som utvikleren påvirker i en pressemelding er det verdt å merke at dette ikke er Xbox Series X-versjonen vi får se glimt fra. I stedet er det Xbox One-utgaven som kjører på Microsofts nyeste konsoll via bakoverkompatibilitet, med noen få visuelle og ytelsesmessige forbedringer.

Den skikkelige oppgraderingen til en ny konsollgenerasjon kommer først på banen en gang til neste år. Akkurat hvordan denne blir forskjellig fra lanseringsutgaven er uvisst, men CD Projekt RED har i hvert fall bekreftet at oppgraderingen blir gratis for alle som eier spillet på PlayStation 4 eller Xbox One.

I andre Cyberpunk-nyheter dukket nye detaljer om PlayStation 4-versjonen nylig opp. En Reddit-bruker som tilsynelatende har fått tak i spillesken forteller at spillet leveres på to blu-ray-plater og krever minst 70 GB med ledig plass. CD Projekt RED har ikke kommentert saken, men har for øvrig lovt å vise frem spilling fra PlayStation 4-versjonen en gang i nær fremtid.

Cyberpunk 2077 kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia 10. desember. PlayStation 5- og Xbox Series X-versjonene kommer som nevnt en gang i 2021.

LES OGSÅ: CD Projekt RED fikk drapstrusler etter den siste Cyberpunk 2077-forsinkelsen »

Siste fra forsiden