Cyberpunk 2077

CD Projekt RED viser frem kjøretøyene man kan bruke i Cyberpunk 2077

Ny Night City Wire-episode er sluppet.

CD Projekt RED sparket i gang en ny episode av sin Night City Wire på torsdag, og denne gangen var det de mange doningene Cyberpunk 2077 har å by på som stod i fokus. Videoen ser du øverst.

Som det kommer frem i videoen har Night City et rikholdig utvalg av kjøretøy å velge mellom. I Grand Theft Auto-stil er så å si alle kategorier av motoriserte fremkomstmidler representert, og vi finner også mange heftig modifiserte kjøretøy.

Utvikleren kan fortelle, og demonstrerer i videoen, at man har lagt stor vekt på detaljrikdom når det gjelder biler i spillet, både på utsiden og ikke minst på innsiden.

Ja, det blir billøp

Det vil også bli mulig å delta i flere ulike billøp, i selve byen og i mer «off-road»-stil i det såkalte Badlands-området utenfor byen.

CD Projekt RED

Kjøretøy kan kjøpes og selges, og CD Projekt RED opplyser ellers at kjøretøy kan påkalles omtrent på samme måte som hesten Roach påkalles i Witcher 3 – som altså betyr at de er lett tilgjengelige ved behov.

Den første night City Wire-episoden kom i juni i år og viste oss mye gameplay fra spillets, men den andre episoden som ble sluppet i august fokuserte mest på våpen. Den tredje tok blant annet for seg gjengene i spillet.

Cyberpunk 2077 lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC 19. november i år. I den seneste Night City Wire-episoden kan utvikleren for øvrig opplyse at også Stadia-plattformen får spillet på denne datoen.

Les også: Lekket bilde viser kartet over Cyberpunk 2077s Night City »

Siste fra forsiden