CDV kunngjør ÜberSoldier

Det er andre verdenskrig, og du er en genetisk manipulert supersoldat som har blitt vekket opp fra de døde. I tillegg er du sint.

I ÜberSoldier spiller du en genetisk manipulert supersoldat som nylig har klatrer opp av din egen grav. Nå er du ute etter hevn, og heldigvis for deg, er tidenes største krig i full gang. Du får med andre ord nok av fiender å ta hevn på. CDV forteller at ÜberSoldier kombinerer overnaturlige krefter med et stort og autentisk våpenarsenal og en rikholdig variasjon for å levere et originalt og spennende førstepersons skytespill.

Oppgaven din blir å slå deg sammen med motstandskjempere og kjempe mot de nazistiske okkupantene. For å vinne må du tenke taktisk samtidig som du er rask på avtrekkerfingeren. CDV skryter av avansert grafikk, dynamisk fysikk og realistiske ragdoll-effekter.

ÜberSoldier utvikles av Burut Creative Team (som blant annet har stått for Acclaim-utgivelsen Kreed), og CDV forteller at det skal lanseres i mars 2006. CDV forteller at de tror ÜberSoldier vil ta seg godt ut ved siden av de mer strategiske spillene i kolleksjonen deres for 2006. I Russland er spillet kjent under navnet East Front.

Siste fra forsiden