CDV kunngjør War Front

CDV og Digital Reality har kunngjort at de jobber med et sanntidsstrategispill som heter War Front. Vi har de første detaljene og skjermbildene.

Tyske CDV holder seg tilsynelatende til det de kan best - å gi ut strategispill, helst basert på andre verdenskrig. Denne gangen har de kapret den ungarske utvikleren Digital Reality sitt War Front (eller Were Front, "Front" Was og Was Front, som den babelfish-oversatte pressemeldingen veksler på å kalle det), som ser ganske lekkert ut allerede.

War Front blander fantasi med virkelighet, og foregår under en versjon av andre verdenskrig som varer fem år lengre enn virkelighetens versjon gjorde. Den utvidede krigen betyr at utviklerne har kunnet ta seg en del friheter i forhold til hva slags enheter og våpen de har med i spillet, og det nevnes blant annet militære jetfly og jordskjelvbomber.

Spillets grafikkmotor skal i følge pressemeldingen sette en ny standard for sjangeren, og skjermbildene vi har funnet ser absolutt ikke gale ut. Digital Reality er et utviklerfirma med god erfaring i å lage flott grafikk (de har blant annet stått bak Haegemonia, Desert Rats vs. Afrika Korps og D-Day), og dette ser ut til å bli det peneste spillet deres så langt. War Front skal komme på markedet i 2006, og vil bli demonstrert på årets E3-messe.

Siste fra forsiden