CDV lanserer War Leaders i 2006

I War Leaders: Clash of Nations får du omskrive historien om andre verdenskrig.

War Leaders: Clash of Nations, som er under utvikling hos spanske Enigma, er et sanntidsstrategispill som tar utgangspunkt i andre verdenskrig. Her får du rollen som lederen av en av de involverte nasjonene, og det blir din oppgave å sørge for at landet (og dets allierte) ditt kommer seirende ut av konflikten.

Spillet er delt i to hoveddeler. Den ene delen er turbasert, og her får du bestemme de store strategiene til landet og hæren din. Den andre delen får form av et sanntidsstrategispill i 3D, hvor du får ansvar for troppene dine og utkjempe slag mot fienden. I følge CDV, som gir ut spillet, vil denne delen av spillet minne litt om Codename: Panzers og gi deg svært mye frihet til å gjøre det du vil.

War Leaders: Clash of Nations beskrives som en komplett strategiopplevelse, og gir deg rollen som diplomat, strateg og taktiker. Du får overta rollen til de viktige lederne under andre verdenskrig, slik som Roosevelt, Churchill og Stalin, og CDV sier at nøkkelen til suksess er kloke politiske, diplomatiske og økonomiske beslutninger, samtidig som intelligente taktikker sørger for seier på slagmarken.

Lanseringen av War Leaders er satt til 2006. For mer informasjon, samt skjermbilder, bakgrunner og annet dill, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden