League of Legends / Telenorligaen

Celestial skal bryne seg på den «uslåelige» serielederen

nDurance Gaming har fire strake seire før helgens oppgjør i Telenorligaen.

nDurance/Celestial/Riot/Gamer.no

Kampen om plassene i sluttspillet tilspisser seg når vi går inn i femte runde av Telenorligaen. På søndag er det duket for et oppgjør mellom to av lagene som på forhånd var spådd innenfor en topp tre-plassering, når nDurance Gaming møter Celestial Gaming.

Kampen spilles søndag 3. april, klokken 18:00. Resten av kampoppsettet finnes på turneringssiden for ligaen.

Serielederne forventer seier i Telenorligaen

Lagleder Henrik Årdahl i nDurance Gaming forventer seier i Telenorligaen.
Telenor

For øyeblikket troner nDurance øverst på tabellen, og de står ubeseiret etter fire serierunder. Laget møtte derimot motstand i semifinalene i Ragnarok-turneringen, da de måtte se seg slått av danske Tricked Esports under LAN-et The Gathering.

Klubbleder Henrik Årdahl i nDurance kan fortelle til Gamer.no at lagets oppgave fremover blir å opprettholde et høyt nivå.

– Jobben vår fremover blir å spille stabilt på et høyt nivå, noe vi ikke klarte på The Gathering. Fokuset vil være å konsentrere oss om vårt eget spill og sørge for at vi spiller opp mot vårt beste i alle kamper. Klarer vi det, blir det vanskelig å slå oss.

Videre forteller Årdahl at han har stor tro på sitt lag, både i oppgjøret mot Celestial Gaming og mot et eventuelt sluttspill, forteller han til Gamer.no.

– Celestial Gaming har spilt sammen lenge og de har et godt lagspill. Jeg føler likevel at vi er sterkere individuelt. På papiret er vi sterkere i alle posisjonene, men mye kan skje.

Med bare tre runder igjen av ordinært seriespill ligger nDurance meget godt an til en plass i sluttspillet. Årdahl sier han er rimelig sikker på at lagene som tar de resterende plassene er Oslo Lions, Riddle og Celestial Gaming. Om resultatet av sluttspillet har han bare en ting å si:

– Jeg både tror og forventer at vi vinner Telenorligaen!

DISSE SPILLER FOR NDURANCE GAMING:

Vis mer

Dennis «Cuctus» Karlsson (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Isak «Energy» Fjell (Mid)
Jon Olav «Bigfatandblack» Holland (Adc)
Tore «Norskeren» Hoel Eilertsen (Support)

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL GAMING:

Thomas «Meisyellow» Huang (Top)
Jakob William «Jubel» Andresen (Jungle)
Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
Magnus «Cheezy» Hornnes (ADC)
August «Quixeth» Nyheim (Support)

Sykdom og mangel på trening har rammet Celestial

På en foreløpig tredjeplass finner vi Celestial Gaming, som etter fire kamper står med to seire, en uavgjort og ett tap. Lagets Mid Lane-spiller Sebastian «Boffen» Gsell har tidligere sagt til Gamer.no at de regner med å havne på pallen, men at de har ambisjoner om å ta førsteplassen. Med mangel på trening og et lag rammet av sykdom virker han likevel optimistisk før helgas oppgjør mot nDurance.

Les også
Stort datatreff på Stord i kjølvannet av avlysning av ByLAN og SørLANet

– Vi kan nok måle oss på et lignende nivå som nDurance holder, spesielt hvis jeg tar utgangspunkt i kampene fra The Gathering. Jeg er usikker på hvordan det blir til helgen, da jeg og et par andre på laget har hatt influensa. Vi satser på å få til noen bra treninger, men det er langt ifra så mange som vi kanskje trenger mot et såpass bra lag. Dersom vi klarer å spille opp mot hvordan vi har spilt de siste ukene, tror jeg vi skal ha en god sjanse på søndag, sier han til Gamer.no.

I likhet med Henrik Årdahl i nDurance, gjetter også Gsell på at lagene som tar plassene i sluttspillet vil være nDurance, Oslo Lions, Riddle og Celestial Gaming. Han ser likevel muligheter for at myXMG kan bli et av lagene i sluttspillet.

Mid Lane-spiller Sebastian «Boffen» Gsell i Celestial Gaming håper at laget får nok trening før helgas oppgjør.
Benedichte Breistøl

– Det kan fort hende det blir noen delte plasseringer, og at plassene i sluttspillet må bli avgjort på innbyrdes poeng som forrige sesong. Tabellen hadde nok sett annerledes ut om det ikke hadde vært så mye spiller- og klubbskifter i ligaen.

Gsell synes det er vanskelig å utnevne en klar favoritt i sluttspillet. Han kan imidlertid fortelle at kampen på søndag vil være en mulighet for laget til å slå sprekker i serieledernes selvbilde.

– Det er veldig vanskelig å si hvem som kommer til å vinne sluttspillet, og jeg tror ikke noen kan vite det enda. Vi skal iallfall prøve vårt beste. Hadde vi vært på toppen av tabellen, skulle jeg gjerne vært mer arrogant, men vi har ikke gjort oss fortjent til det. Nå på søndag får vi jo muligheten til å måle krefter med ligalederne, de selvutnevnte gigantene. De har iallfall mye snakk de må forsvare med spillet sitt.

Kampen mellom nDurance Gaming og Celestial Gaming ser du på GamerTV søndag 3. april klokken 18:00.

Siste fra forsiden