Championship Manager 2007

Her er en demo av Championship Manager 2007, som du kan bruke til å finne ut hvordan spillet ligger an i forhold til erkerivalen fra Sports Interactive.

Omtrent samtidig med demoen av Football Manager 2007 fikk vi en demo av Eidos sin erkerival, Championship Manager 2007. I det nyeste Championship Manager-spillet loves vi et nytt utseende, nye menyer og en dynamisk sidemeny, samt muligheten til å være landslagstrener om det ikke helt holder å drive med klubbfotball.

Eidos skryter også av en ny kampanalysefunksjon som gir oss statistisk informasjon om alle spillerne og alle kampene, slik som hvor mange mål de har scoret, hvor mange løp de har prøvd seg på, hvor mange skudd de har hatt på mål, hvor mange taklinger og pasninger de har lykkes med (eller ikke) og så videre.

Den nylanserte demoen av Championship Manager 2007 gir deg muligheten til å lede en klubb i seks måneder. Demoen inneholder engelske, franske og italienske ligaer. Utenom dette ser det ikke ut til å være noen begrensninger i forhold til hvilke funksjoner du kan benytte deg av i demoen, men vi har ikke fått sjekket det selv.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden