Championship Manager 5-nettsted lansert

Gleder du deg til neste spill i Championship Manager-serien? Kanskje en tur til det offisielle nettstedet vil gjøre ventetiden lettere.

Det nylanserte nettstedet inneholder selvfølgelig en haug med informasjon om selve spillet, men i tillegg forteller Eidos at de håper at nettstedet kan være verd å besøke for fotballinteresserte generelt, da det kommer til å bli en kilde på nyheter og artikler om fotballens verden.

I og med at adressen er den samme som tidligere Championship Manager-nettsted har hatt, kommer det nye nettstedet med et allerede livlig forum (med over 40000 medlemmer), og i tillegg har Eidos lagt til muligheten for at medlemmer kan lage sine egne Web-logger ("blogs").

Den nyeste saken på nettstedet vil nok være svært interessant for tilhengere av serien - her offentliggjør nemlig utviklerne i Beautiful Game Studios den nye kampmotoren spillet vil bruke, og artikkelen inneholder en rekke skjermbilder som demonstrerer hvordan fotballkamper i Championship Manager 5 vil arte seg.

Siste fra forsiden