Championship Manager 5 til PS2 og Xbox

Eidos har akkurat kunngjort at det neste Championship Manager-spillet vil komme til Xbox og PS2 i tillegg til PC.

Konsollversjonen av Championship Manager 5 utvikles av Gusto Games og skal etter planen lanseres til våren neste år. Mens Xbox-eiere har hatt muligheten til å spille Championship Manager tidligere, blir dette første versjon av spillet som også lanseres til PS2.

Championship Manager 5 lar deg velge en fotballklubb og lede denne til heder og ære (om du er flink nok). Du må jobbe med alt fra spillersalg, trening, taktikk og forholdet til pressen, og Eidos mener det er det nærmeste du kommer en ekte stilling som fotballmanager. Spillet inneholder en 2D-kampmotor som lar deg se hvordan kampene utfolder seg, og som tillater deg å gjøre taktiske beslutninger underveis.

PC-versjonen av Championship Manager 5 lanseres i oktober i år. Det er ikke klart hvilke endringer som blir gjort i forhold til konsollversjonene, men det faktum at utvikleren ikke er den samme (PC-versjonen utvikles av det interne Eidos-studioet Beautiful Game Studios) tyder på at det kan bli en del forskjeller mellom de ulike versjonene. Eidos forsikrer likevel om at konsollversjonene vil gjengi den samme spillopplevelsen som serien er så kjent for.

Siste fra forsiden